Profil

Jesmig Brunnlocken®

En listig lösning på en evig utmaning

En listig lösning på en evig utmaning

”Metallgaller och brunnslock är inte särskilt vackra och de är rena magneter för avfall och vissna blad. Så varför finns det ingen bättre lösning?” Frågan dök ständigt upp hos ingenjör Jesper Walter-Rasmussen, när han som specialist på avlopp färdades runt i landet som rådgivare.

Hans svar är idag ledstjärnan hos Jesmig Brunnlocken. Företaget levererar brunnslock, linjegaller, skyddslock och avloppsgaller i ett unikt koncept med vattengenomtränglig yta. Det gör inte bara locken nästan osynliga i de flesta beläggningar – även på gräsmattor och i parkanläggningar tack vare möjligheten att tilläggsplantera dem med gräs. De är också lätta att underhålla, då avfall och vissna löv inte kan följa med vattnet ned genom den permeabla beläggningen.

Jesmigs produkter passar både för privat, offentlig och företagsanvändning. De kan användas både inomhus och utomhus- både på uppfarten, i parker, köpcenter, institutioner och företag.

Jesmig Brunnlocken® säljs via följande företag

Det är dock inte alla i vårt återförsäljarnät som lagerför lock. Om ni därför möter tveksamheter hos dessa byggmarknader eller återförsäljare ska ni inte gå därifrån förgäves. Kontakta oss så ser vi till att ni kan få locken som behövs när deltajer och helhetsintryck är viktigt.

Byggmarknader
Grossister